Haberler

Eski ve Yeni Sgk Müdürleri Vali Daşöz'ü Ziyaret Etti

Abone Ol

Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden Sivas Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevine atanan Saffet Dinç, İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcılığı görevinden Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevine atanan Murat Saygı, Vali Halil İbrahim...

Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden Sivas Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevine atanan Saffet Dinç, İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcılığı görevinden Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevine atanan Murat Saygı, Vali Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Saffet Dinç, "Görev yaptığım 2 yıl içerisinde Manisa'da önemli ilerlemeler kaydettik. İlçelerde 11 Sosyal Güvenlik Merkezi açtık. Hizmeti ilçelerde yaşayan vatandaşlarımızın ayağına götürdük. Hizmet kalitesinin yanında verilen hizmet çeşitliliğini de arttırdık. Çalışmalarımızda bizlere her zaman çok büyük destekleriniz oldu. Vermiş olduğunuz desteklerden dolayı kurumum adına teşekkür ediyorum" dedi.

Saffet Dinç, göreve yeni atanan Saygı'nın bu hizmetleri daha ileri noktalara taşıyacağına inandığını söyledi.

Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevine atanan Saygı, İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden geldiğini,

daha önceleri Manisa'ya teftiş için geldiğini, bölgeyi iyi tanıdığını ifade etti. Her iki Sosyal Güvenlik İl Müdürüne yeni görevlerinde başarılar dileyen Vali Halil İbrahim Daşöz, "Hepimiz göreve başlarken ülkenin her tarafında görev yapmak için yola çıktık. Devlette hizmet süreklidir, ülkenin her tarafı bizim" dedi.

Konuşmalardan sonra Vali Daşöz, 2 yıl 6 ay Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevinde bulunan Saffet Dinç'e hizmetlerinden dolayı teşekkür plakei verdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Daşöz Murat Saygı Yerel İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title