Haberler

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı

Abone Ol

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Güngör Azim Tuna başkanlığında Polisevi'nde yapıldı.

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Güngör Azim Tuna başkanlığında Polisevi'nde yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Tuna, Türk dünyasının, insanlığa bıraktığı temel eserleri geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza en iyi şekilde anlatmak gerektiğini söyledi. Farklı coğrafyalarda yaşıyor olmanın gerektirdiği farklı bakış açılarını, Türk kültürünü etkinliklerle dünyaya duyurma gerekliliğine işaret eden Tuna "Diğer Türk Cumhuriyetlerinde yaşamakta olan sanatçıları Eskişehir'e davet ederek, kültürümüzü ve yaşamımızı onlara anlatmamız gerekiyor. Türk kültürünü ve yaşamını dünyaya nasıl anlatırız, nasıl bir etki yaratırız, biz onun çabası içerisindeyiz" dedi.

Daha sonra gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıya, Vali Tuna'nın yanı sıra, Ajans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Öcal Oğuz, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Yapıcı, Prof. Dr. Fazıl Tekin,ESO Başkanı Savaş Özaydemir, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve Ajans Genel Sekreteri Azmi Çelik katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güngör Azim Tuna Eskişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title