Haberler

Eskişehir Akut Gönüllüleri Bulanık'ı Unutmadı

Abone Ol

Muş’un Bulanık ilçesinde, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Eskişehir ekibi tarafından ‘Deprem Bilinçlendirme Semineri’ semineri verildi.

Muş'un Bulanık ilçesinde, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Eskişehir ekibi tarafından 'Deprem Bilinçlendirme Semineri' semineri verildi.

AKUT tarafından Rüstemgedik Bedevi Baran ve Ahmed-i Hani İlk ve Ortaokulu öğrencilerine yönelik verilen seminerlerde, 'Afet nedir?', 'Deprem nedir?, deprem çeşitleri, şiddetleri, deprem öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler' konuları görsel materyaller eşliğinde anlatıldı. Soru-cevap bölümünün ardından öğrencilere 'Deprem eğitim el kitabı' ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu tarafından gönderilen kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

Seminer sonunda kısa bir konuşma yapan Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, AKUT Eskişehir ekibi ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu'na teşekkür etti. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rüstemgedik Bulanık Akut Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title