Haberler

Eskişehir Asgd 20. Yıl Programını Belirledi

Abone Ol

Eskişehir Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Şube Başkanı Engan Bayrı, yönetim kurulu olarak 20.yıl kutlama faaliyetlerimizi artırmayı kararlaştırdık dedi.

Eskişehir Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Şube Başkanı Engan Bayrı, yönetim kurulu olarak 20. yıl kutlama faaliyetlerimizi artırmayı kararlaştırdık dedi.

Bu hafta ve önümüzdeki haftalarda değişik etkinlikler yapacak olan ASGD Genel Merkezi'nin yanı sıra şube yönetimleri de harekete geçti. ASGD Şube Başkanı Engin Bayrı ile Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Dağtekin, Süha Bozkurt, Erkan Midilli ile Erhan Ünal dernek binasında bir araya geldi. 20. yıl etkinlikleri kapsamında 1 yıllık faaliyet programını belirleyen ASGD yönetimi spor faaliyetlerine ağırlık vermeyi kararlaştırdı. Konuyla ilgili açıklama yapan ASGD Şube Başkanı Engin Bayrı, "20. yılımızı kutluyoruz. Buna göre de bu önemli yıl sebebiyle faaliyetlerimizi artırmayı yönetim kurulumuz ile birlikte kararlaştırdık. Kentimizde spora hizmet etmek amacı ile önce basketbol turnuvası düzenleyeceğiz. Ardından Eskişehirspor sezon açılışını düzenlemeyi planlıyoruz. Devamında üyelerimiz ile bir araya gelerek yeni projeler üretmeyi ve gelecek adına neleri yapabilirizi konuşacağız. Eylül ayı itibari ile de 2 Eylül atletizm yarışması, kano, kum futbolu, kurumlar arası futbol turnuvasıyla faaliyetlerimize devam edeceğiz. Yıl içerisinde çalışmalarımızı da devam ettireceğiz" diye konuştu.

(HÖ)

31.05.2012 14: 24: 47

TSI

NNNN - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erhan Ünal Yerel Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title