Haberler

Eskişehir'de 25 Çift, Nikah Tazeledi

Abone Ol

Odunpazarı Belediyesinin "Bir Yastıkta İkinci Bahar Projesi" kapsamında bir grup çift, nikah tazeleme törenine katıldı.

Eskişehir'de, Odunpazarı Belediyesinin "Bir Yastıkta İkinci Bahar Projesi" kapsamında kimileri İstanbul'daki Haydarpaşa Lisesinden 1975 yılında mezun olan 25 çiftin nikahları tazelendi.

Gökmeydan Mahallesi'ndeki Aydın Arat Parkı'nda yer alan Şehr-i Aşk Adası'nda düzenlenen törende konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, bu etkinliğin, belediyenin tanıtımı bakımından önemli olduğunu söyledi.

Bu tür aktivitelere devam edeceklerini anlatan Kurt, "Haydarpaşa Lisesinden mezun arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kolay değil; bu yaştan sonra gelinlik, damatlık giymek. Uzun yıllar birlikte yaşayan arkadaşlarımızın bunu perçinlemesi ayrı bir zevktir" dedi.

Dönemin sınıf başkanı Faik Çalışır da mezuniyetlerinden 30 yıl sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Daha sonra Kurt, belediye tarafından hazırlanan mizansen içerikli evlilik cüzdanlarını çiftlere verdi. Kazım Kurt ayrıca 32 yıllık eşi Türküz Kurt ile nikah tazeledi.

Çiftlerden bazılarının, çocuklarıyla katıldığı etkinlik, dans edilmesiyle sona erdi. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Kazım Kurt Odunpazarı Haydarpaşa Eskişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title