Haberler

Eskişehir'de Hayvanları Koruma Günü Etkinlikleri

Güncelleme:
Abone Ol

Eskişehir Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında vatandaşlara bilgi vermek amacıyla afişler ve broşürler dağıttı. Etkinlikler, hayvan sevgisini yaymayı hedefliyor.

Eskişehir Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekipleri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde afişler ve broşülerle vatandaşlara bilgi aktardı.

Her yıl 4 Ekim tarihi Hayvanları Koruma Günü olarak kutlanıyor. Bu çerçevede, DKMP ekipleri tarafından hayvan sevgisi temalı fotoğraflar, afişler ve broşülerle bilgilendirme yapıldı. Konuyla ilgili halkı bilinçlendiren DKMP yetkilileri, kendileriyle iş birliği içerisinde bulunan Eskişehir Valiliği, emniyet ve jandarma birimleri ile hayvan barınaklarının yetkililerine ve vatandaşlara da teşekkürlerini iletti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğa Koruma ve Milli Parklar hayvan sevgisi Hayvan Hakları Kültür Sanat Etkinlik Çevre Yerel Yaşam Hayvan Hakları Çevre Etkinlik Yerel Yaşam Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title