Haberler

Eskrim: Büyükler Epe Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Abone Ol

Mersin'de düzenlenen şampiyonada kadınlarda, Reha Doğan birinci oldu.

Mersin'de yapılan Büyükler Epe Türkiye Eskrim Şampiyonası bugün oynanan kadınlar müsabakasıyla sona erdi.

Mersin Tenis Kortu'ndaki eskrim salonunda düzenlen şampiyonanın ikinci gününde, kadınlar epede, 39 sporcu yarıştı. Finalde rakibi Nisa Nur Özkalaycı'yı yenen Reha Doğan, birinci oldu. Emel Işık Oğur ve Aslıhan Kayabaş ise üçüncülüğü paylaştı.

Dereceye girenlerin madalyalarını Tenis Kompleksi Amiri Nihan Adıyaman verdi.

Talha bebek, müsabakaların ilgi odağı oldu

Öte yandan finalde üçüncü gelen Emel Işık Oğur, müsabakalara getirdiği 3 aylık bebeği Talha ile dikkati çekti. Müsabaka aralarında tribünde bebeğiyle ilgilenen sporcu anne, müsabaka sırasında bebeğini yine kendisi gibi eskrim sporcusu olan eşi Mustafa Oğur'a bıraktı. Talha bebek hem sporcuların hemde seyircilerin ilgi odağı oldu.

Mersin'de düzenlenen ve Türkiye'nen çeşitli illerinden toplam 97 sporcunun katıldığı Büyükler Epe Türkiye Eskrim Şampiyonası iki gün sürmüş, ilk gün yapılan erkekler epede, rakibi Mert Uzunay'ı yenen Ali Murat Dizioğlu birinci olmuş, Mersinli sporcular Selçuk Dönerkaya ile Berk Tataroğlu ise üçüncülüğü paylaşmıştı. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Emel Işık Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title