Haberler

Estonya'lı Talin Müzik Topluluğu, Kaş'ta Konser Verdi

Abone Ol

Estonya’nın Ünlü Müzik Gruplarından Talin Müzik Topluluğu, Antalya’nın Kaş İlçesinde konser verdi.

Estonya'nın Ünlü Müzik Gruplarından Talin Müzik Topluluğu, Antalya'nın Kaş İlçesinde konser verdi. Estonya Büyükelciliği ile Kaş Kaymakamlığı'nın organize ettiği konserde, her iki ülke adına dostluk mesajları verildi.

Kaş Antik Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen konser, her iki ülkenin milli marşları okunması ile başladı. Konser öncesi bir konuşma yapan Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, "Antik tiyatroda verilen bu konser, uzak Baltık Denizi'nden gelen bu sıcak insanlar sayesinde her iki ülkenin daha iyi kaynaşmasına, turizm alanında da birlikte çalışmasına vesile olacak. Bu anlamda Büyükelçimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Konuşmalarının ardından başlayan konserde, orkestra sanatçıların seslendirdiği "Baltık Denizi Kenarından Gelen Sıcak İnsanlar" parçası, sanatseverlere keyifli dakikalar yaşattı.

İki saat kadar süren konseri, Estonya Türkiye Büyükelçisi Miko Haljas, Kaş Kaymakamı Selami Kaplankaya, Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin ile vatandaşlar ve turistler izledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Baltık Denizi Estonya Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title