Haberler

Esyönder'den Tülomsaş'a Ziyaret

Abone Ol

Eskişehir Yöneticiler Derneği (ESYÖNDER) üyeleri, Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii A.Ş.(TÜLOMSAŞ) Genel Müdürü Hayri Avcı'yı ziyaret etti.

Eskişehir Yöneticiler Derneği (ESYÖNDER) üyeleri, Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii A.Ş. (TÜLOMSAŞ) Genel Müdürü Hayri Avcı'yı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında ESYÖNDER üyelerine Genel Müdür Avcı tarafından çalışmalar hakkında bilgi verilerek, şuan üzerinde çalışan projeler anlatıldı. Eskişehir merkezli Türkiye'de bir demiryolu endüstri merkezi oluştuğunu belirten Avcı, dünyanın en gelişmiş ve ileri teknoloji ürünü lokomotiflerinin TÜLOMSAŞ' ın bilgi birikimi, uzman iş gücü, imkan ve kabiliyetleri ile üretiminin başarıyla gerçekleştirildiğini söyledi.

ESYÖNDER Başkanı Halil Çankaya ise, TÜLOMSAŞ Genel Müdürü Hayri Avcı ve tüm ekibini başarılı çalışmalarından ve ülke ekonomisine katkılarından teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hayri Avcı Eskişehir Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title