Haberler

Etimesgut'ta 2008 Yatırımları Sürüyor

Abone Ol

Hükümet Tarafından Eryaman'a Yapılan Eryaman Ferdi Sporlar Merkezi ve Sentetik Yüzeyli Atletizm Pisti'ndeki Çalışmalar Aralıksız Sürüyor.

Hükümet tarafından Eryaman'a yapılan Eryaman Ferdi Sporlar Merkezi ve Sentetik Yüzeyli Atletizm Pisti'ndeki çalışmalar aralıksız sürüyor.

2009 yılında tamamlanması beklenen ve 32 bin 400 metrekaresi kapalı olacak merkezde açık spor alanları, sporcu merkezi, sporcu yetiştirme ve geliştirme merkezi, ferdi sporlar binası, müstakil atletizm salonu, sporcu performans eğitim merkezi, sporcu sağlığı merkezi, 500 seyirci kapasiteli kapalı yüzme havuzu ve açık tesisler yer alacak. Hükümet tarafından yapılan önemli bir yatırım ise Piyade Mahallesi'ne yapılan Ankara PTT Başmüdürlüğü Dağıtım ve Toplama Merkezi Müdürlüğü. Kısa zamanda tamamlanan binanın yine bu yıl içinde hizmete girmesi bekleniyor. İhalesi yapılan Adliye Sarayı'nın önümüzdeki aylarda temelinin atılması bekleniyor.

Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, göreve geldikleri günden bu yana ilçeyi cazibe merkezi haline getirdiklerini ifade ederek, "Yapılan ve temeli atılacak projeler ile birlikte Etimesgut'un cazibesi bir kat daha artacak. Açılan yeni alışveriş merkezleri, sosyal ve kültürel alanları ile Etimesgut şimdi bir başka güzel" diye konuştu.

(İHA-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title