Haberler

Etimesgut Zabıtası, 30 Bin Esnafı Ziyaret Etti

Abone Ol

Etimesgut Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Bu Yıl İçerisinde 30 Bin Esnafı Ziyaret Ederek İstek ve Talepleri Dinledi, Eksikleri Tespit Etti.

Etimesgut Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bu yıl içerisinde 30 bin esnafı ziyaret ederek istek ve talepleri dinledi, eksikleri tespit etti.

Yenilenen yasal düzenleme ve değişikliklere uyum sağlamak amacıyla eğitimden geçirilen zabıta ekipleri, yeni uygulamaları halka anlatarak rehberlik hizmetini de yerine getiriyor. İzinsiz konan işgallerin kaldırılmasından trafik çalışmaları ve toplu tasım araçlarının denetimine kadar bir çok alanda hizmet veren zabıta ekipleri, 7 gün 24 saat görevini aksatmadan sürdürüyor. Öğrencilerin sağlıklı gıda tüketmeleri için okul kantinlerini gözetim altında tutan ekipler, Emniyet Müdürlüğü koordinesinde ilçedeki okul çevrelerinde insan sağlığını olumsuz yönde etkileyecek, huzuru bozacak durumlara engel oluyor. Zabıta ekipleri, 8 semt pazarında düzen ve intizamı sağlayarak, pazarcı esnafı kayıt altına alıyor.

Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, zabıta ekiplerinin halkla esnaf arasında bir sağlık köprüsü oluşturduğunu belirterek, hem esnafa hem de vatandaşlara yardımcı olduklarını söyledi. Yılmaz, "Hem esnafımızın istek ve taleplerini dinliyor, çözüm üretiyoruz; hem de halkımızın huzur ve güvenliğini sağlıyoruz" dedi.

(DUY-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title