Haberler

Ev Hanımları Sertifikalarını Aldı

Abone Ol

Yunusemre Belediyesi’nin hanımlara yönelik açtığı lokallerden birisi olan Yeni Mahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursu’nda başarılı olan 31 kursiyere sertifikaları verildi.

Yunusemre Belediyesi'nin hanımlara yönelik açtığı lokallerden birisi olan Yeni Mahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursu'nda başarılı olan 31 kursiyere sertifikaları verildi.

Sosyal Belediyecilik alanında birçok yenilik yapan Yunusemre Belediyesi, daha önceden Uncubozköy Hanımlar Lokali'nin ardından hayata geçirdiği Yeni Mahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursu'nda başarılı olan kursiyerlere sertifika verildi.

Yeni Mahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursu'nda gerçekleştirilen sertifika törenine Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Yunusemre Belediye Meclis Üyesi ve MAYEB A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu, Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aynur Özdemir ve kursiyeler katıldı.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Yunusemre Belediyesi olarak çocuklara ve bayanlara çok önem verdiklerini belirterek, "Yunusemre Belediyesi olarak çocuklarımıza ve Bayanlarımıza çok önem veriyoruz. Hanımlar Lokallerimiz ile bayanlarımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Bugün sizler ile bir mutluluğu paylaşıyoruz. Aylardır kurslarımıza gelen ve başarılı olan kursiyerlerimize sertifikalarını veriyoruz. Bu kurs alanları sizler için açıldı. Bu kurs alanlarımızı boş bırakmayın. O yüzden talep ettiğiniz kursları buradaki sorumlu arkadaşlarınıza belirtebilirsiniz. Yunusemre Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğümüz olarak bu konuda sizlere her zaman için destek vermeye hazırız. İnşallah daha güzel günlerde beraber olacağız." dedi.

"HANIMLAR LOKALİ AÇMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Yunusemre Belediye Meclis Üyesi ve MAYEB A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu ise Yunusemre Belediyesinin sosyal belediyecilik anlamında birçok şey yaptığını vurgulayarak, "Yunusemre Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında Hanımlar Lokali kurmaya devam ediyoruz. Hanımlar Lokallerinin devamını getireceğiz. İlk olarak Uncubozköy Hanımlar Lokali'ni açmıştık. İkinci olarak Yeni Mahalle Hanımlar Lokali'ni açtık. Bugünde Yeni Mahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursunda başarılı olan kursiyerlerimize sertifikalarını vereceğiz. Diğer mahallelerimize de zaman içerisinde Hanımlar Lokali açacağız. Yunusemre Belediyesi olarak sosyal ve kültürel anlamda çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

Protoköl üyeleri tarafından sertifikalarını alan kursiyerler Yunusemre Belediyesi'ne yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şule Uygur Yunusemre Kadıoğlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title