Haberler

Evinin Çatısından Düşerek Hayatını Kaybetti

Abone Ol

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde onarmak için çıktığı çatıdan düşerek ağır yaralanan bir kişi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde onarmak için çıktığı çatıdan düşerek ağır yaralanan bir kişi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Karamürsel'e bağlı Kızderbent köyünde yaşayan Mümin Turan (38), Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde evinin çatısını onarmak için çıktığı çatıdan düşerek ağır yaralanmıştı. Ağır yaralı olan ve ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mümin Turan, durumunun ciddiyeti nedeniyle Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti. 9 gün boyunca yoğun bakım servisinde yatan Turan, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Turan kendi köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Kızderbent Karamürsel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Yunus boyacı:

Kardeşim mekanın cennet olsun. Tersanemiz bir ustasını daha kaybetti. Allahım ailene sabır versin. Seni unutmayacağız...

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title