Haberler

Eyüp Lojistik'ten 150 Araçlık Yeni Yatırım

Abone Ol

Türkiye'nin önde gelen lojistik firmalarından Eyüp Lojistik, mevcut filosunu güçlendirmek ve büyüyen Gaziantep sanayisinin ihtiyacını karşılayabilmek için 150 araçlık Mercedes Axor marka yeni araç alımı yaptı.2009 yılından beri tüm araç...

Türkiye'nin önde gelen lojistik firmalarından Eyüp Lojistik, mevcut filosunu güçlendirmek ve büyüyen Gaziantep sanayisinin ihtiyacını karşılayabilmek için 150 araçlık Mercedes Axor marka yeni araç alımı yaptı.

2009 yılından beri tüm araç alımlarında Mercedes marka ve güvencesini tercih eden Eyüp Lojistik, son yatırımında yine Mercedes Axor marka araç alımı yaptı. Bu yatırım ile filosunu 350 araca çıkaran Eyüp Lojistik, önümüzdeki dönemde Gaziantep ve çevre illerdeki ihracat ve ithalat taşımalarındaki talep artışına cevap verebilmeyi hedefliyor.

ARAÇ TESLİM TÖRENİ ÇIRAĞAN SARAYI'NDA YAPILDI

150 adet Mercedes Benz Axor'un Eyüp Lojistiğe yapılan teslimat töreni, Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirildi. Törene, Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Karahan, Mercedes Benz Türk A.Ş. Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Truckstore Kamyon Satış Müdürü Tolga Bilgisu, Gelecek otomotiv Diyarbakır Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ, Genel Müdür Aziz Batgi, Satış Müdürü İsmail Taşkın ve Kamyon Satış Müdürü Uğur Aydın katıldı.

MERCEDES'İN EYÜP LOJİSTİK'E İNANCI ETKİLİ OLDU

Eyüp Bartık, teslimat töreninde yaptığı konuşmada; daha önceki yıllarda olduğu gibi yine Mercedes marka 150 araç almaktan son derece mutlu olduklarını belirterek, "Bu araçlar Eyüp Lojistik'in yüksek servis kalitesi ve müşteri beklentilerini tam anlamıyla karşılıyor. Bunun yanı sıra Mercedes-Axor'un ilk yatırım maliyeti düşük, işletme giderlerinin ekonomik ve ikinci el satış değerinin yüksek olması da önemli avantajlar. Tüm bunların neticesinde Mercedes ekibinin Eyüp Lojistik'e olan inancı ve işini severek yapması da tercihimizde etkili olmuştur" dedi.

EYÜP LOJİSTİK EKİBİNE KUTLAMA

Bartık, konuşmasının son bölümünde ağabeyi Özcan Bartık ve Eyüp Lojistik ekibine teşekkür ederek, "Ağabeyim ile açtığımız yolda ilerleyerek, omuz omuza bizimle mücadele eden ve koşulsuz müşteri memnuniyeti için çalışan şoförümüzden, muhasebeye, satıştan, güvenliğe, tüm ekibime ayrıca teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.

EYÜP LOJİSTİK SEKTÖRE RENK KATIYOR

Mercedes Benz Türk A.Ş. Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Eyüp Lojistik'e şu ana kadar 450'nin üzerinde araç teslimatı yaptıklarını ve tüm satışlardan son derece memnun olduklarını söyledi. Özbayır, Eyüp Lojistik'in Türkiye'nin sayılı firmalarından olduğunu ve yaptığı yeniliklerle sektöre renk kattığını belirterek, "Böyle bir firmanın ilk tercih edilen çekici markası olduğumuz için biz de gururluyuz. Eyüp Bartık'ın nezdinde tüm Eyüp Lojistik ailesine başarılı iş modeli ve tercihleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, Mercedes Benz Türk A.Ş. ekibi, yeni alınan 150 aracı temsilen 1 aracın anahtarını Eyüp Bartık'a teslim etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Mercedes Türkiye Eyüp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title