Haberler

Fatih Mahallesi Sakinlerinden Başkan Uzunkaya'ya Teşekkür Ziyareti

Abone Ol

Çorum'un Sungurlu ilçesi Fatih Mahallesi Muhtarı Osman Ekri, Muhtar Azası ve mahalle sakinleri Fatih Mahallesi'nde yürütülen belediye hizmetlerinden memnun olduklarını dile getirerek, mahalle halkı adına Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin...

Çorum'un Sungurlu ilçesi Fatih Mahallesi Muhtarı Osman Ekri, Muhtar Azası ve mahalle sakinleri Fatih Mahallesi'nde yürütülen belediye hizmetlerinden memnun olduklarını dile getirerek, mahalle halkı adına Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye hizmetlerinden memnun olduklarını bildiren Fatih Mahallesi Muhtarı Osman Ekri, yaklaşık 2 haftadır belediye ekiplerinin mahallede yürüttükleri hizmetlerden dolayı büyük memnunluk duyduklarını belirttiler.

Bu çalışmanın ardından mahallemizin tüm sokakları kilit parke ile buluşuyor diyen Muhtar Ekri, "Mahallemiz pırıl pırıl oldu. Mahalle halkı adına Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Tüm belediye yetkililerinden Allah razı olsun" dedi.

Yaz aylarında kilit parke çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya ise, muhtar ve mahalle sakinlerinin bu ziyaretinden son derece memnun olduğunu söyledi.

Kentin en ücra noktası ile şehir merkezine aynı hizmeti götürmekteyiz diyen başkan Uzunkaya, "Vatandaşlarımızın memnuniyeti için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Fatih mahallesinde Kilit parke çalışmalarımızın yanı sıra temizlik konularında da bir dizi çalışmalarımız sürmektedir. Halkımızın temsilcisi bizlerinde hizmet kervanında büyük destekçilerimiz olan tüm mahalle muhtarlarımızla işbirliği içerisindeyiz. Halkımızdan muhtarlarımıza yansıyan istek ve sorunların yerine getirilmesi için biz de çalışmalarımız yürütüyoruz. Muhtarlarımızın bu ziyareti bizleri son derece sevindirmiştir" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahaddin Uzunkaya Sungurlu Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title