Haberler

Ferizlili Esnaf ve Sanatkarlar Yeniden Samsa Dedi

Abone Ol

Ferizli Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına Nurettin Samsa yeniden seçilerek güven tazeledi.

Ferizli Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına Nurettin Samsa yeniden seçilerek güven tazeledi.

Ferizli Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifinin gerçekleştirilen genel kurulunda tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Nurettin Samsa genel kurula katılan tüm üyelerin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Doğu Marmara Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Ali Yılmaz'ın Divan başkanlığı yaptığı seçime Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Halk Bankası Uzun Çarşı Şube Müdürü Murat Köksal, siyasi ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ve kooperatif üyeleri katıldı.

Kongreye katılan tüm üyelerin oylarını alarak yeninden başkan seçilen Nurettin Samsa bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman üyelerin emrinde olacağını belirterek, kendisine ve yönetim kurulu üyelerine gösterilen ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ferizli Belediye Başkanı Soğuk da, "Eskilerimizin büyüklerimizin söyledikleri bir söz vardır başbakan cumhurbaşkanı bakan olursunuz ama esnaf sanatkar olamazsınız. Esnaf sanatkarların hakkını maddi yönden hiç kimse ödeyemez ama küçük de olsa iş yerlerinde alın teri ile evlerine götürdükleri ekmeğin lezzetini eşi ile çocukları ile paylaşmasından sonra günün yorgunluğunu atmaktadır. Yapılan genel kurul tüm kooperatif üyelerimize ve esnaf arkadaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Ferizli Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Nurettin Samsa'nın yönetim kurulunda ise Şenol Yıldız, Sebahattin Yılmaz, Önder Yurdakul, Engin Şen yer alırken, Denetim Kurulunda da Mustafa Kaşkaş, Mustafa Üstünkaya yer aldı. Kooperatifin Merkez Birliğine ise Nurettin Samsa ve Mustafa Üstünkaya seçildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sebahattin Yılmaz Ahmet Soğuk Marmara Ferizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title