Haberler

Fırat Çakıroğlu Parkı'na Duygulandıran Ziyaret

Abone Ol

Ege Üniversitesi’nde, öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden ülkücü genç Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun babası Fuat Çakıroğlu, Aliağa ilçesinde oğlunun adını taşıyan parkı ziyaret etti.

Ege Üniversitesi'nde, öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden ülkücü genç Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun babası Fuat Çakıroğlu, Aliağa ilçesinde oğlunun adını taşıyan parkı ziyaret etti.

İzmir Ege Üniversitesi Kampüsü'nde çıkan bıçaklı kavgada hayatını kaybeden ülkücü genç Fırat Çakıroğlu'nun babası Fuat Çakıroğlu, oğlunun adının verildiği parkı görmek ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a teşekkür etmek için Aliağa ilçesine geldi. İçinde oğlu Fırat Çakıroğlu mozolesinin de bulunduğu parkı ziyaret eden baba Fuat Çakıroğlu, burada Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar tarafından karşılandı. Her gün onlarca vatandaşın önünde fotoğraf çektirdiği mozoleyi gören Fuat Çakıroğlu, gözyaşlarına hakim olamadı. "Bende sizin bir evladınız sayılırım" diyerek Fuat Çakıroğlu'nu teselli etmeye çalışan Başkan Serkan Acar'ın da duygulanarak gözleri doldu.

Başkan Serkan Acar ile birlikte bir süre sohbet eden Fuat Çakıroğlu, oğlunun adının parka verilmesinden dolayı oğluyla bir kez daha gurur duyduğunu söyledi. Kendisiyle yakından ilgilenen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a teşekkür eden Fuat Çakıroğlu, "Bizim ülkemizde bir evlat hiç kolay yetişmiyor ama evlatlar çok kolay kaybediliyor. Mezun olmasına 3 ay kala oğluma kıydılar. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın" dedi.

Fırat Çakıroğlu mozolesinin önünde Serkan Acar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Fuat Çakıroğlu, yaptığı ziyaretin ardından Aliağa'dan ayrıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Ege Üniversitesi Fuat Çakıroğlu Aliağa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title