Haberler

Fsmvü Stratejik Planlama Toplantısı Sapanca'da Yapıldı

Abone Ol

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ) Stratejik Planlama Toplantısı Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yapıldı.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ) Stratejik Planlama Toplantısı Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yapıldı.

Natürköy Restoran'da gerçekleşen toplantıya, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Hikmet Özdemir,

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç, Dekanlar, Enstitü Müdürleri, Öğretim Üyeleri ve idari personel katıldı.

Toplantının hem iş ve dayanışma için hem de motivasyon arttırıcı bir etkinlik olduğuna değinen FSMVÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Yılmaz "Kendimde Sapancalıyım o sebeple bu toplanın Sapanca'da yapılmasını önerdim Rektörlük makamı da uygun gördü. Yaklaşık 100 kişilik bir katılım sağlandı. Burada hem çalıştayımızı gerçekleştirdik hem de dinlenmiş olduk. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi 2 yıl önce Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından kurulmuştur. Yeni ve misyonu olan bir üniversitedir. Üniversitemizde eski, tarihi ve mimari eserlerin korunması, yenilenmesi amacının yanında modern bilgi ve teknolojinin ve sosyal bilimler alanın da öğretilmesini hedefliyoruz. Üniversitemizin Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi ve Hukuk Fakültesi olmak üzere 5 fakültesi bulunuyor. Bu fakültelerin 10'u aşkın bölümde eğitim ve öğretim verilmektedir.

Üniversitemizin en ayrıcalıklı tarafı yabancı dil olarak İngilizce ve Arapçanın (İslami İlimler Fakültesi) önemsenmesi, öğrencilerimizin küresel aktör gibi yetiştirilmesinin amaçlanmasıdır. Bu vesile ile FSMVÜ'nün yüksek öğretim sistemimizde etkin ve yetkin bir rol alacağını söylemek istiyorum" dedi.

Heyet toplantı sonrası Sapanca Kaymakamı Osman Sarı ve Belediye Başkanı İbrahim Uslu tarafından İnsan Hakları Parkında ağırlandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Sultan Mehmet Hikmet Özdemir Sapanca Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title