Haberler

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Abone Ol

Bozüyükspor Kaleci Antrenörü Yüce: "İskenderun Demir Çelikspor maçından puan ya da puanlar almak istiyoruz"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un kaleci antrenörü Hüseyin Avni Yüce, deplasmanda oynayacakları İskenderun Demir Çelikspor maçından puan ya da puanlar almak istediklerini bildirdi.

Yüce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta kendi sahalarında oynadıkları Bandırmaspor maçında, 65 dakika iyi mücadele ettiklerini belirterek, istem dışı yapılan bir faulün ardından gelen kırmızı kart ve pozisyonun devamında gol yemelerinin dengeleri değiştirdiğini söyledi.

Takımın her geçen gün iyiye gittiğini ancak zamanın kendileri için yeterli olmadığını dile getiren Yüce, şöyle konuştu:

"Bandırmaspor karşısında aldığımız 3-0'lık mağlubiyet, oynanan futbolla aynı paralelde değil. Her şeye rağmen rakibimizi galibiyet için kutluyorum. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız İskenderun Demir Çelikspor maçından puan ya da puanlar almak istiyoruz. Rakibimizde tehlike bölgesinde ancak onların konumu bizi ilgilendirmiyor. Biz sahaya çıkıp futbolun gerekleri neyse onları yapıp, Bozüyük'ü en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız." - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

İskenderun Demir Çelikspor Bozüyükspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title