Haberler

Gap Oscarı Bahar Tv'ye

Abone Ol

Merkezi Adıyaman'da bulunan GAP Gazeteciler Birliği'nin GAP Oscarları Ödül Töreni'nde "Yılın En Başarılı Tv Programı ödülü" Bahar Tv'de yayınlanan "Gündem ve Medya" programına verildi.

Merkezi Adıyaman'da bulunan GAP Gazeteciler Birliği'nin GAP Oscarları Ödül Töreni'nde "Yılın En Başarılı Tv Programı ödülü" Bahar Tv'de yayınlanan "Gündem ve Medya" programına verildi. Program moderatörü M. Hanifi Kılıç, ödülünü KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'ndan aldı.

Her hafta Cuma akşamı Bahar TV ekranlarında izleyicilerle buluşan ve moderatörlüğünü gazeteci Hüseyin Toprak, Mehmet Hanifi Kılıç ve Ramazan Toprak'ın yaptığı "Gündem ve Medya" programı, "Yılın En Başarılı Tv Programı" seçilerek, GAP Oscarları Ödülü'ne layık görüldü. Mehmet Hanifi Kılıç ödülü, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'ndan aldı. Bahar Tv'nin kısa süre önce yayın hayatını başladığını ve büyük farkındalığa imza attığının söyledi. Kılıç, bir tartışma programı olan "Gündem ve Medya'nın" merkezi Adıyaman'da bulunan GAP Gazeteciler Birliği tarafından ödüle layık görülmesinin kendileri için gurur verici olduğunu belirtti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Toprak Derviş Eroğlu Adıyaman Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title