Haberler

Gap Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezinde İnceleme

Abone Ol

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat Şelli ile beraber GAP Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından bir açıklama yapan Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli, 8 milyon TL'ye malolan 12 bin metrekare kapalı alanı ile bölgenin en büyük eğitim merkezinin yapım çalışmalarında sona gelindiğini söyledi. Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli, tesis hakkında şu bilgiyi verdi: "529 kişilik konferans salonu bulunan eğitim merkezinde; 5 eğitim salonu (30 kişilik), 6 STK ofisi yer alıyor. 48 oda, 8 suit odası ile 100 yatak kapasitesine sahip tesiste; 300 kişilik restoran, 150 kişilik açık kafeterya, 180 araçlık otopark ve diğer donatılar bulunuyor. GAP Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi'nde; eğiticilerin eğitimi, STK'lar ile işbirliği halinde çiftçi eğitiminin yanı sıra yurt dışında kısa ve uzun süreli eğitimler, tarım danışmanlarının eğitimi, kongre ve sempozyumlar planlanıyor." - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Güvenç Ferhat Şelli Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title