Haberler

Gazeteci Yazar Sevinç Çokum Demircililerle Buluştu

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Himayesinde Yürütülen "Türkiye Okuyor" Kampanyasına Dahil Olan Manisa Demirci İlçesinde Gazeteci Yazar Sevinç Çokum, İlçe Halkıyla Söyleşi Yaptı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün himayesinde yürütülen "Türkiye Okuyor" kampanyasına dahil olan Manisa Demirci ilçesinde Gazeteci Yazar Sevinç Çokum, ilçe halkıyla söyleşi yaptı.

Kaymakamlık ve Demirci Gençlik Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği söyleşi Anadolu Öğretmen Lisesi'nde gerçekleştirildi. Demirci Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Belediye Başkanı Mithat Erşahin'in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Program Sevinç Çokum'un hayatının anlatıldığı slayt gösterimi ile başladı. Daha sonra söyleşiye başlayan Gazeteci Yazar Sevinç Çokum kitapları hakkında bilgiler verdi. Son kitabı "Tren Burdan Geçmiyor"u tanıtan Çokum, katılımcıların sorularını cevapladı. Yaklaşık 1.5 saat süren söyleşi sonunda Demirci Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Gazeteci Yazar Seviç Çokum'a Demirci halısı ve Demirci Akıncıları kitabı hediye etti. Başkan Mithat Erşahin ise belediyenin kültür yayınlarından bir set armağan etti.

(KA-ÖA) 17.03.2008 12:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title