Haberler

Gaziantep'te 3 Bin 92 Kadına KADES Uygulaması Yüklendi

Güncelleme:
Abone Ol

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, son 2 ayda 3 bin 92 kadının telefonuna Kadın Acil Destek (KADES) uygulamasını yükleyerek, kadına karşı şiddeti önlemek için bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi.

Gaziantep'te jandarma ekipleri son 2 ayda 3 bin 92 kadının telefonuna Kadın Acil Destek (KADES) uygulamasını yükleyerek bilgilendirmelerde bulundu.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kadın Acil Destek (KADES) uygulamasının tanıtımını yapmak, görünürlüğünü artırmak ve uygulamayı daha fazla kadının telefonuna yüklemesini sağlamak için bilgilendirme faaliyeti icra etti. Faaliyet kapsamında Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanunun ve elektronik kelepçe hakkında da bilgilendirmede bulunuldu.

Son iki ay içerisinde kent genelinde icra edilen faaliyetler sonucunda 3 bin 92 kadının telefonuna Kadın Acil Destek (KADES) uygulamasını yüklenerek bilgilendirmelerde bulundu. Faaliyet kapsamında 4 bin 780 erkek vatandaşa da farkındalık eğitimi verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Teknoloji gaziantep Güvenlik Jandarma Sağlık Hukuk Kadın Yerel KADES Güvenlik Hukuk Kadın Yerel Teknoloji Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title