Haberler

Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi 6. Dönem Mezunlarını Uğurladı

Abone Ol

Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi, 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda altıncı dönem mezunlarını uğurladı.

Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi, 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda altıncı dönem mezunlarını uğurladı.

Bu yıl mezun olan 81 öğrenci için okul bahçesinde görkemli bir mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezuniyet törenine Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sabri Gökbayrak, Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ali Demircan, öğrenciler, öğrenci velileri, öğretmenler ve okul personeli katıldı.

Törende bir konuşma yapan Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ali Demircan, 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda düzenledikleri altıncı dönem mezuniyet töreninde 81 öğrenciyi uğurlamaktan büyük gurur duyduğunu söyledi.

Konuşmanın ardından öğrencilere protokol üyeleri tarafından geçici mezuniyet diplomaları verildi.

Daha sonra 12. Sınıf dönem birincisi Hamide Çelen ve dönem ikincisi Merve Nur Kurnaz tarafından 11. Sınıfların dönem birincisi Ahmet Öztürk ve dönem ikincisi Büşra Bardakçı'ya başarı sancağı teslim edildi.

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi okul birincisi Hamide Çelen, Okulun Yaş Kütüğüne ismini çaktı.

Okul Rehber Öğretmeni Kübra Yıldırım, öğrencilerin son yılını tamamlamasına ilişkin bir konuşma yaptı. 12.sınıf öğrencisi İhsan Pekdemir de, öğrencilerin duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Mezun olan öğrenciler, sahneden çiçekler atarak, üzerlerinde emeği olan öğretmenleri ve ailelerine olan minnetlerini ifade ettiler.

Aynı günün akşamı ise Mezunlar Gecesi düzenlendi. Gecede, Soma'yı da unutmadıklarını vurgulayan öğrenciler, madende ölen işçiler için hazırladıkları slayt gösterisi ile Soma'da kaybettiğimiz 301 vatandaşımızı andılar.

Gece öğrencilerin kep atmaları ile son buldu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Demircan Ahmet Aydın Gediz Soma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title