Haberler

Gediz Atatürk Orta Okulu Öğretmenlerine Yeni Eğitim Yılına Hazırlık Kahvaltısı

Abone Ol

Kütahya'nın Gediz İlçesinde, Atatürk Ortaokulu öğretmenlerine 2013-2014 Eğitim Öğretim yılına hazırlık kahvaltısı verildi.

Kütahya'nın Gediz İlçesinde, Atatürk Ortaokulu öğretmenlerine 2013-2014 Eğitim Öğretim yılına hazırlık kahvaltısı verildi.

Atatürk Ortaokulu Aile Birliği tarafından Adnan Menderes Yaşam Parkı Yaşam Cafe'de düzenlenen 2013-2014 Eğitim Öğretim yılına hazırlık kahvaltısına, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Atatürk Ortaokulu Müdürü Hasan Ali Tanrıkulu, Okul Aile Birliği Başkanı Serdar Erkan ve üyeleri, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

Atatürk Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Serdar Erkan, konu ile ilgili olarak "Öğretmenler eğitimimizin temel unsurudur. Öğretmene verilen değer aynı zamanda eğitime ve çocuğa verilen önem anlamına gelmektedir. Tatilden dönen öğretmenlerimiz geçen yılın yorgunluğunu atarak 2013-2014 eğitim öğretim yılına hazırlandılar. Okulların açılmasından önce kahvaltıda hep beraber bir araya gelerek, yeni eğitim yılında elbirliği yapmanın yollarını araştırdık.

Öğretmenlerimize, idarecilerimize ve tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Serdar Erkan Kütahya Gediz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title