Haberler

Geliboluspor'a İngiltere'den Maç Teklifi

Güncelleme:
Abone Ol

Gallipoli&Dardanelles İnternational'ın Başkanı John Crowe'nin girişimiyle bir İngiliz takımı maç yapmak üzere Geliboluspor'a istekte bulundu.

Merkezi Ankara'da bulunan Gelibolu Derneğinin İngiltere'deki partneri olan Gallipoli&Dardanelles İnternational'ın Başkanı John Crowe'nin girişimiyle bir İngiliz takımı maç yapmak üzere Geliboluspor'a istekte bulundu.

Gelibolu Derneği Başkanı Süleyman Taş'a iletilen maç tekliği Geliboluspor Başkanı Mahmut Çankara ve Kaymakamlığa bildirildi.

Taş, yaşanan gelişmenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bu isteği mail yoluyla aldıklarını ve çok şaşırdıklarını söyledi.

İsteği kulüp başkanı ve kaymakamlıkla paylaştıklarını anlatan Taş, "Onlarda duyunca şaşkınlık yaşadılar, ama çok memnun oldular. Şimdi yönetim kararının bekliyoruz. Çıkmasından sonra durumu İngiltere'ye bildireceğiz" dedi.

Gelibolu Derneği'ne ulaşan mailde şöyle deniliyor:

"Benim adım Chris Garvey ve İngiltere'den Fordingbridge Turks Fc'nin başkan yardımcısıyım. Yaşamlarını kaybeden her iki ülkenin büyük askerlerini anmak için gelecek yaz veya Eylül ayında Fordingbridge Turks takımının Türkiye'ye gelip dostluk maçı oynaması hakkında  John Crowe ile görüşmekteyiz. Bu faaliyet icra etmekten onur duyacağız. Ben aynı zamanda 10 yaş altı takımının antrenörü ve menajeriyim. ve gelecek yıl bunlar 11 yaş altı olacaklar. Bu takım için ben ve diğer komite üyelerinin bazılarıyla seyahat etmeleri çok güzel olacak. Bu yaşlarda ülkemizde takımlar 9'ar kişi oynuyor. Türkiye'de de aynı şekilde mi?

Fordingbridge Turks Fc dünyadaki en eski futbol kulüplerinden biridir ve 2018 yılında kulüp olarak 150. yılımızı kutlayacağız. 5 yaşından 18 yaşına kadar ve ayrıca iki tane de yetişkin erkek takımlarımız var. Aynı zamanda 100 kadar futbol oynayan kızımız var. Sizin muhteşem ülkenizi ziyaret etmek ve takımınızla bir maç yapmamız için bu güzel fırsatı gerçekleştirmenin en iyi yolu nasıldır? En kısa zamanda haberlerinizi bekliyorum." - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Taş Gelibolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title