Haberler

Gemlik'te Tablet Dağıtımı

Abone Ol

Fatih projesi çerçevesinde Gemlik’te öğrencilere tabletleri teslim edildi.

Fatih projesi çerçevesinde tüm Türkiye'de 9. sınıf öğrencilerine dağıtılan tablet bilgisayarlar, Gemlik'te öğrencilere teslim edildi.

İlk olarak alt yapısı tamamlanan Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeki tablet dağıtım törenine Gemlik Kaymakamı Cahit Işık,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen,  İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Ali Osman Cura ve Mehmet Duran, okul müdürü Mehmet Türkmen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Işık, öğrencilerin artık dijital eğitimin imkanlarından yararlanma keyfini yaşayacaklarını, her şeyden önce ağır kitaplarla dolu çanta taşımak zorunluluğundan kurtulacaklarını belirterek, "Siz bugünün gençleri, çok şanslısınız; bilgi ve teknoloji çağında yaşıyorsunuz. Devletimizin büyük fedakarlıklarla size sağladığı bu imkanlara karşılık ricamız, tabletleri maksadına uygun olarak kullanmanız ve daha başarılı olmanızdır" dedi.

Okul Müdürü Mehmet Türkmen de bu heyecanı yaşamaktan dolayı mutlu olduklarını kaydederek, "Velilerimizi de davet ettik. Bu heyecanı çocuklarımızla birlikte yaşamalarını istedik. Ayrıca velilerimizin tabletlerin kullanımı konusunda çocuklarıyla işbirliği içinde olmaları konusunda bilgi paylaşmayı düşünüyoruz. Tablet bilgisayarları teslim alan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Türkmen Cahit Işık Gemlik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title