Haberler

Genç: "Halkımıza Kapımızı da Gönlümüzü de Sonuna Kadar Açıyoruz"

Abone Ol

Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Genç, şehrin sorunlarını ve halkın ne istediğini bildiklerini belirterek, "Biz asla halktan kaçan, onlara sırt çeviren olmadık, aksine milletimize kapımızı, gönlümüzü açıyoruz, onlarla kucaklaşıyoruz"...

Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Genç, şehrin sorunlarını ve halkın ne istediğini bildiklerini belirterek, "Biz asla halktan kaçan, onlara sırt çeviren olmadık, aksine milletimize kapımızı, gönlümüzü açıyoruz, onlarla kucaklaşıyoruz" dedi.

Samsun ve ilçelerini gezen "Samsun İçin Fikrim Var TIR'ı", ilçe gezilerini Tekkeköy'de sürdürdü. Tekkeköy Meydanı'nda ilçe halkıyla buluşan "Samsun İçin Fikrim Var TIR'ı" yoğun ilgi görürken, Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, eşi Nimet Genç ile birlikte gittiği Tekkeköy'de büyük ilgiyle karşılaştı. Vatandaşlarla sohbet eden ve onları dinleyen Genç, halka kapılarını sonuna kadar açtıklarını ve milletle kucaklaştıklarını söyledi.

"Samsun İçin Fikrim Var TIR'ı"ndan ilçe halkına seslenen Genç, "Bizim için halkımızın ne istediği önemlidir. Samsun İçin Fikrim Var TIR'ı bunun için ilçelerimizi geziyor ve sizlerin fikirlerini alıyor. Artık bu şehirde yaşayan insanlarımızın ne istediğini, neler hayal ettiğini çok daha iyi biliyoruz. Asla halkımıza sırt çeviren, milletimize kapısını kapatan olmadık, aksine kapımız hiç olmadı, bundan sonra da milletle bizim aramızda kapı olmayacak" dedi.

Samsunluların halkın içinde olan ve dertlerini, sıkıntılarını anlatabilecekleri bir başkan özlemi içerisinde olduğunu ifade eden Genç, "Biz daima halkımızın içinde olduk. On yıl önce neysek, şimdi de oyuz. Şimdi neysek, on yıl sonra da öyle olacağız. Bizleri her an bir Çiftlik Caddesi'nde, sahilde ya da bir esnafımızın yanında çay içerken görebilirsiniz. Biz hep böyleydik. Biz halkımızla hizmet arasındaki köprüyüz" diye konuştu.

Samsun'da 50 yıllık çalışmanın neticesi olan Organize Sanayi Bölgesi'nde 5 bin kişinin çalıştığını, oysa Canik'te 6 bin 500 kişiye iş ve AŞ kapısı açtıklarına işaret eden Genç, "46 milyon metrekarelik alana sahip olan Gaziantep OSB'de sadece bir fabrikada 8 bin kişi çalışıyor. Yine Kayseri'de de tek bir fabrikada bir o kadar insan çalışıyor. Oysa bizim OSB'nin tamamında bu sayıyı yakalayamıyoruz. Organize Sanayi Bölgesi alanımız çok dar e arazi bulamayan yatırımcılarımız başka şehirlere gidiyor. Tekkeköy ile Havaalanı arasında en az 20 milyon metrekare alana sahip olan Büyük Organize Sanayi Bölgesi oluşturarak yatırımcılarımız için arazi sorununu çözeceğiz ve burası binlerce gencimiz için iş ve AŞ kapısı olacak" şeklinde konuştu.

Göreve gelmeleri durumunda şehirde işsizliği bitirecek projelerinin hazır olduğunu belirten Genç, "Tekkeköy'de Büyük Organize Sanayi Bölgesi'nin yanı sıra hükümetle yapacağımız ortak çalışmayla Aktarma Limanı, Serbest Ticaret Bölgesi, Lojistik Köy oluşturacağız. Anadolu'nun ürettiği ürünlerin yeniden Rusya ve Avrupa'ya satılacağı kapı konumuna gelecek olan Samsun en az 7 ila 10 milyar liralık ihracat yapılan bir şehir olacak. Bu da en az 7-8 bin gencimize iş ve AŞ kapısı demek. Ayrıca Tekkeköy ilçemize de çok amaçlı sosyal tesis yapacağız ve burada tarih turizmini ön plana çıkaracağız" açıklamasını yaptı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nimet Genç Osman Genç Tekkeköy Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title