Haberler

Genç Kız Futbol Takımından Başkan Çakır'a Ziyaret

Abone Ol

Kütahya'da İlk Defa İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Tavşanlı Anadolu Öğretmen Lisesi Tarafından Kurulan Genç Kız Futbol Takımı Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır'ı Makamında Ziyaret Etti.

Kütahya'da ilk defa İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Tavşanlı Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından kurulan Genç Kız Futbol Takımı Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Liseler arası genç kızlar futbol müsabakalarında il birincisi olan İMKB Tavşanlı Anadolu Öğretmen Lisesi Futbol Takımı'nı kabulü sırasında konuşan Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, "Genç kızlarımızı öncelikle cesaretlerinden dolayı yürekten kutluyorum. Almış oldukları il birinciliklerini de ayrıca kutlamak istiyorum. Sportif faaliyetler çerçevesinde İMKB Tavşanlı Anadolu Öğretmen Lisesi bünyesinde genç kız futbol takımının kurulmasından ve başarılarından dolayı da yöneticilerine teşekkür ederim. Nisan ayı başında Kuşadası'nda yapılacak bölge müsabakalarında genç kız futbol takımımıza başarılar diliyorum. İlçemizin adını en iyi şekilde duyuracaklardır"dedi.

İMKB Tavşanlı Anadolu Lisesi Müdür Ahmet Urfalı da yaptığı konuşmasında, "Kütahya bölgesinde ilk defa okulumuz bünyesinde genç kız futbol takımı kurulmuştur. İl birinciliği için Hisarcık Lisesi Genç Kız Futbol Takımı'nı 5-1 gibi bir skorla mağlup ederek Kütahya'yı bölge müsabakalarında temsil etme hakkı kazandık. 1-5 Nisan 2008 tarihleri arasında Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yapılacak olan bölge müsabakalarında da hedefimiz başarılı bir oyun sergileyerek en iyi sonuçlarla Tavşanlı'ya dönmek olacaktır. Eğitim alanında olduğu gibi sportif faaliyetlerde de her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımıza bizlere vermiş oldukları destekten dolayı da ayrıca teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.

(YB-EFE) 12.03.2008 13:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title