Haberler

Gençlik Haftası Çoşkuyla Kutlandı

Abone Ol

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız 15-19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında düzenlemiş oldukları etkinliklere ilginin çok yoğun olduğunu ve düzenlenen etkinliğe katılımlarından dolayı tüm Şanlıurfalılara teşekkürlerini ifade etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız 15- 19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında düzenlemiş oldukları etkinliklere ilginin çok yoğun olduğunu ve düzenlenen etkinliğe katılımlarından dolayı tüm Şanlıurfalılara teşekkürlerini ifade etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Gençlik Haftası nedeniyle çeşitli yerlerde etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek, "15-19 Mayıs tarihleri arasında Topçu Meydanı'nda, Üniversite'de ve Urfacity AVM'de, Gençlik Merkezi'mizde, parklarda çeşitli etkinlikler düzenledik. Buralarda yapmış olduğumuz etkinliklere çok sayıda vatandaşımızın katılması bizleri oldukça mutlu etmiştir"dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Gençlik Haftası nedeniyle Üniversite okuyan gençleri de unutmadıklarını belirterek, "Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü Kredi Yurtlar Binası önünde Üniversiteli gençlere yönelik 'Yurdum Spor Yapıyor' projesi kapsamında spor şenlikleri düzenledik. İlginin yoğun olduğu etkinlikler kapsamında üniversiteli gençlere dart, masa tenisi, basketbol, topaç, halat çekme, Halk oyunları ve ip atlama oyunlarını oynatarak doya doya eğlenmelerini sağlayıp, stres atmalarına yardımcı olduk' 'şeklinde konuştu.

Gençlik Haftası nedeniyle Urfacity AVM'de Şanlıurfa'lı vatandaşları da unutmadıklarını dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İL Müdürü Ertuğrul Yıldız, "15-19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle Urfacity AVM'de halka yönelik 'Yetenek Avcısı AVM'de projesi kapsamında spor şenliklerini gerçekleştirdik. Burada yapmış olduğumuz etkinlikler kapsamında 7'den 77' ye herkes hem AVM içerisinde ve hem de AVM'nin dışarısında dart, masa tenisi, basketbol, topaç, halat çekme, Halk oyunları ve ip atlama oyunlarını oynatmış olduk. Katılımın yüksek olduğu etkinlikler kapsamında yetenekli olan çocuklarımızı ve gençlerimizi uzman antrenörler tarafından

belirleyip, Şanlıurfa'da spor alt yapısına kazandırmayı amaçlıyoruz"diye konuştu.

2 BİN 500 ÖĞRENCİ İLE GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ

Yıldız, 15 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle 2 bin 500 öğrenci ile birlikte gençlik yürüyüşünü gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Sayın Valimiz Celalettin Güvenç, Harran Üniversitesi Rektörü İbrahim Halil Mutlu, Emniyet Müdürümüz Mehmet Likoğlu, Vali yardımcımız Aylin Kırcı Duman, diğer kurum müdürlerimiz ve 2 bin 500 öğrencimiz ile halkımızın katılımıyla gençlik yürüyüşünü düzenledik. Kapaklı Pasajı önünden başlayarak, eksi 11 Nisan Stadına kadar geldiğimiz ve renkli görüntülerin yaşandığı Gençlik yürüyüşümüzü İstiklal Marşı ile sonlandırdık" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Harran Üniversitesi Ertuğrul Yıldız Şanlıurfa 19 Mayıs Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title