Haberler

Gençlik Spor, Esnafla El Ele

Abone Ol

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Ata Bilgisayar ortak bir çalışmayla Atatürk Ortaokulu Ata Spor Kulübü Bayanlar Voleybol Takımına Spor Malzemesi yardımında bulundular.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Ata Bilgisayar ortak bir çalışmayla Atatürk Ortaokulu Ata Spor Kulübü Bayanlar Voleybol Takımına Spor Malzemesi yardımında bulundular. Başarılarıyla adından bahsettiren takımın oyuncularından İdil Gür, İzmir Arkas Spor Kulübüne transfer olurken, takımın iki sporcusu 7. sınıf öğrencilerinden Buse Nur Çoban ve Sevim Odabaşı'nın da Eczacıbaşı Spor Kulübünün Temmuz ayındaki 10 günlük kampına davet edildiği öğrenildi.

Malzeme yardımı için okulda düzenlenen törene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Yunusemre İlçe Spor Müdürü Adulmuttalip Yıldırım, Şehzadeler İlçe Spor Müdürü Ekrem Öztürk, Ata Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Akbaşak, Ata Spor Kulübü Başkanı Osman Koca, Okul Müdürü Serdar Dinçer ile sporcular katıldı.

İl Müdürü Dr. Savaş Duman ve Ata Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Akbaşak Ata Spor Kulübünün Spor Salonunda yapılan törenle malzeme yardımı gerçekleştirdi.

Törende Konuşan Tolga Akbaşak, "Bizler Ata bilgisayar olarak her zaman spor ve sporcuların okullarımızın yanındayız. Bizleri bu çalışmada yalnız bırakmayan Manisa'daki okullarımızdan ve spor kulüplerinden hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen Spor İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman'ın girişimleriyle bizler bu spor kulüplerimizi ve okullarımızı tespit ediyoruz. Ayrıca bunun için de teşekkür ederim. Genç kardeşlerimize Ata Bilgisayar olarak başarılar diliyoruz." dedi.

Ardından söz alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, "Bizler göreve geldiğimiz günden buyana spora sporcuya ne kadar önem verdiğimizi gerek yazılı basından gerek sosyal medyadan görüyorsunuzdur. Bizler fırsat buldukça Manisa'mızdaki esnaflarımızı ziyaretlerde bulunuyoruz onlarla hasbihal ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde esnafımızla okullarımız ve spor kulüplerimiz hakkında istişarelerde bulunuyoruz. Tolga Bey de bu esnaflarımızdan biri kendisini ziyaretimiz esnasında okullarımızın ihtiyaçlarından bahsettik. Kendisi de bizleri kırmayıp okulumuzun spor kulübüne yardım edebileceğini söyledi. Tolga Bey Okul Kulübümüzde yer alan çocuklarımızın ihtiyaçları olan malzemeleri karşıladı. Bizleri ve spor kulübümüzü mutlu etti. Bizler de Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak okulumuza ve spor kulübümüze spor malzemesi yardımında bulunduk. Sporcularımızı bölgemizde Türkiye çapında ve Avrupa'da söz sahibi yapmak istiyoruz. Bu anlamda da kulübümüze ve sporcularımıza başarılar dilerim. Bizler Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü olarak her zaman spora ve sporcuya destek olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Okul Müdürü Serdar Dinçer de, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze, Tolga Bey'e okulumuz ve sporcularımız adına teşekkür ederim." diyerek, voleybol bayan takımının başarılarından bahsederek, takımın başarısının göz kamaştırdığını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından okula ve sporculara malzeme desteğinde bulunuldu.

OYUNCULAR BÜYÜK KULÜPLERİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Takım oyuncularından İdil Gür, İzmir Arkas Spor Kulübüne transfer olurken, takımın iki sporcusu 7. sınıf öğrencilerinden Buse Nur Çoban, Sevim Odabaşı'nın da Eczacıbaşı Spor Kulübünün Temmuz ayındaki 10 günlük kampına davet edildiği öğrenildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Dinçer Buse Nur İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title