Haberler

Genel Müdür Akkaya'dan Mersin Gençlik Merkezi'ne Ziyaret

Abone Ol

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Şevki Akkaya, Mersin Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Şevki Akkaya, Mersin Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Akkaya'ya, Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Demir, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ve Şube Müdürü Mustafa Lavkor eşlik etti. İlk olarak mevcut Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden Akkaya, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gençlik liderleri ile görüşerek yaptıkları projeler hakkında da bilgiler alan Akkaya, gençlik liderlerinin öneri ve isteklerini de dinledi. Karşılıklı yapılan sohbette, gençlik merkezlerinin, gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmeleri, bilgi ve beceri kazanmaları hususlarında çok önemli bir misyonu olduğu ifade edildi.

Mevcut Gençlik Merkezi ziyaretinin ardından tadilatı devam eden gençlik merkezini de ziyaret ederek çalışmalar hakkında İl Müdürü İbrahim İlhami Koç'tan bilgi alan Akkaya, buradaki temaslarının ardından tüm çalışmalara destek verileceğinin altını çizerek, "Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün Mersin'e en kısa zamanda Yenişehir ilçesine yapılması planlanan gençlik merkezini hayata geçirip, ikinci gençlik merkezini hemen akabinde Akdeniz ilçesi sınırları içerisinde uygun bir yere açacağız. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Akdeniz'in incisi Mersin'i gençlik merkezi haline getireceğiz" dedi.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ise gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sosyal kültürel yönlerini öne çıkarmak için çalışmalar yaptığını vurgulayarak, "Gençlerimizi daha çok sanata, spora, sosyal ve kültürel faaliyetlere yöneltmek eğitim seviyelerini yükseltmek için Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile ortak hareket ederek gençlerimize yönelik projeler üretmekteyiz. Gençleri spora teşvik etmek ve bir şeyler katabilmek öncelikli hedefimiz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Demir Şevki Akkaya Akdeniz Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title