Haberler

Gezer Köy ve Mezralarda Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Abone Ol

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve beraberindeki heyet, referandum çalışmaları kapsamında köy köy, mezra mezra gezerek vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve beraberindeki heyet, referandum çalışmaları kapsamında köy köy, mezra mezra gezerek vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.

AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, yönetim ve yürütme kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcilerinden oluşan heyet ile aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Bağlar ilçesine bağlı Oğlaklı, Övündüler, Yiğityolu, yukarı Akdibek köy ve mezralarını gezen Erkan Gezer ve beraberindeki heyet, cumhurbaşkanlığı yeni hükümet sistemi hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Referandumda oylanacak olan 18 madde değişikliği hakkında bilgiler veren Gezer, 16 Nisan referandumunun Türkiye için milad olacağını söyledi. Gezer, Türkiye'nin kanayan yaralarının 16 Nisan'dan sonra tamamen sarılacağını söyledi. Gençler ve yeni nesillerin 90'lı yıllarda yaşanan sorunları yaşamaması için herkesin sandığa giderek oyunu evet olarak vermesi gerektiğini dile getiren Gezer, daha müreffeh bir ülke için buna herkesin mecbur olduğunu kaydetti. Gezer, köy köy, mezra mezra dolaşarak yeni cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam edeceklerini ifade etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır AK Parti AK Parti Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title