Haberler

Giresun'a Yeni Gençlik ve Eğlence Merkezi Açıldı

Abone Ol

Giresun Belediyesi'nin kat karşılığı yaptırmış olduğu yeni alışveriş merkezinde Eğlence ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

Giresun Belediyesi'nin kat karşılığı yaptırmış olduğu yeni alışveriş merkezinde Eğlence ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

Düzenlenen açılışa Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Belediye Başkanı Kerim Aksu ve CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim katıldı. Açılış kurdelesini işletmeci Aysun Tekiroğlu'nun yaptığı Gençlik ve Eğlence Merkezi'nde Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Belediye Başkanı Kerim Aksu ve CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim bowling oynadı. Bowlingde atışlarının çoğu karavana olan Belediye Başkanı Kerim Aksu hizmette olduğu kadar bowlingde başarılı olamadığını ifade etti.

Bowlingin ardından 10D sineması izleyen Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Belediye Başkanı Kerim Aksu ve CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim, yeni gençlik ve eğlence merkezinin hayırlı olsun temennisinde bulundular. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eşref Karaibrahim Kerim Aksu Giresun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title