Haberler

Giresun Ak Parti, CHP ve MHP İl Başkanları İftarda Bir Araya Geldi

Abone Ol

Giresun Batlamalılar Derneği'nin geleneksel iftar yemeği'nde AKP, CHP ve MHP il Başkanları bir araya geldi.

Giresun Batlamalılar Derneği'nin geleneksel iftar yemeği'nde AKP, CHP ve MHP il Başkanları bir araya geldi.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim, MHP İl Başkanı Orhan Erzurum yemekte bir araya gelerek aynı masada iftar yaptılar.

Dün akşam bir restoranda düzenlenen Giresun Batlamalılar Derneği geleneksel iftar yemeğinde bir araya gelen İl Başkanları oldukça sıcak ve samimi bir görüntü verirken, yemek sonrası da masadan beraber kalktılar.

Giresun Merkez Batlamalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Eyüp Çiftçi, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada "İlimizde Ramazanı huzur, barış ve kardeşlik içerisinde geçirdiğimizi görüyorum. Bundan dolayı sayın valimize, belediye başkanımıza, siyasi partilerimize çok teşekkür ediyorum. Asayişimizi sağlayan emniyetimize ve jandarmamıza da çok teşekkür ediyoruz. Bugün burada birlik beraberliğimizin güzel bir göstergesini görmüş bulunuyoruz. Tüm katılımcılara teşekkür eder, hayırlı ramazanlar dilerim" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eşref Karaibrahim Sabri Öztürk Kerim Aksu Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title