Haberler

Giresun Basın Camiasının Acı Kaybı

Abone Ol

Giresun'da basın camiasının önde gelen isimlerinden Taylan Gülertekin hayatını kaybetti.
Bir süre önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve daha sonra tedavisine evinde devam edilen Gazeteci Taylan Gülertekin, dün gece hayatını kaybetti.

Giresun'da basın camiasının önde gelen isimlerinden Taylan Gülertekin hayatını kaybetti.

Bir süre önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve daha sonra tedavisine evinde devam edilen Gazeteci Taylan Gülertekin, dün gece hayatını kaybetti. Giresun'da uzun yıllar gazetecilik yapan Yeşilgiresun Gazetesi'nin spor sorumlusu Taylan Gülertekin, dün gece hayatını yitirdi. Gazeteci Gülertekin'in, Hacıhüseyin Camisi'nde öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazına AK Parti Milletvekili Mehmet Geldi, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, AK Parti İl Başkanı Hasan Aydın, CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim, Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram'ın yanı sıra bir çok siyasetçiler, meslektaşları ve yakınları katıldı.

Gülertekin, cenaze namazının ardından Giresun Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.

Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Gazeteci Gülertekin, uzun yıllardır Yeşilgiresun gazetesinde çalışmaktaydı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Giresun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title