Haberler

Giresun'da Umre Ödüllü Liselerarası Naat Okuma Yarışması Yapıldı

Abone Ol

Giresun Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Giresun İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Eğitim ve Kültür Derneği tarafından Liselerarası 8.Naat Okuma Yarışması düzenlendi.18 Eylül Spor Salonu'nda düzenlenen yarışmaya Giresun Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, İl...

Giresun Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Giresun İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Eğitim ve Kültür Derneği tarafından Liselerarası 8. Naat Okuma Yarışması düzenlendi.

18 Eylül Spor Salonu'nda düzenlenen yarışmaya Giresun Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, İl Müftüsü Necati Akkuş ve vatandaşlar katıldı. Giresun Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Giresun İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Yunus Sarıgül yaptığı açılış konuşmasında,"Vizyonumuz İmam Hatip gençliği vasıtası ile çağın ve teknoloji'nin bütün imkanlarını kullanarak toplumun her kesimine ulaşmak insanlarımıza dini, ahlaki, sosyal ve kültürel konularda rehberlik edebilecek bir gençliğin yetişmesine çalışmaktır" dedi.

Düzenlenen yarışmada "Sevgiliyi Anlatmak" adlı Naat'ı okuyan Giresun Fen Lisesi Öğrencisi Aygül Kılıçaslan birinciliği kazanırken, birinciye Umre ziyareti, ikinciye 5 çeyrek altın, üçüncüye ise 4 çeyrek altın ödülü verildi. Yarışmaya 15 lise öğrencisi katıldı. Dereceye giren öğrencilere ise ödüllerini Giresun Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz,İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ve İl Müftüsü Necati Akkuş verdi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethi Yorulmaz Giresun Yerel Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title