Haberler

Giresun İl Merkez Jandarma Komutanlığı'nın Yeni Binası Törenle Açıldı

Abone Ol

iresun İl Merkez Jandarma Komutanlığı'nın Çıtlakkale mahallesindeki yeni binası bugün törenle açıldı.

iresun İl Merkez Jandarma Komutanlığı'nın Çıtlakkale mahallesindeki yeni binası bugün törenle açıldı.

Açılışa Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Belediye Başkan vekili Orhan Kurt, Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Şahin, Vali Yardımcıları Ahmet Yılmaz, Fethi Yorulmaz, il Jandarma Komutanı Albay Selahattin Acara ve davetliler katıldı.

Vali Dursun Ali Şahın açılışta yaptığı konuşmada, "Devletin 4 temel ana görevi vardır. Bunlardan birincisi eğitim, ikincisi emniyet, üçüncüsü adalet, dördüncüsü sağlık. Bunlardan bir tanesi de emniyet. Emniyeti iyi yerde tutarsak iyi gözetimde bulunursak o da bizim gözetimimizi daha iyi yapar. Bize hizmet edenlere moral vermemiz lazım, iyi ortamlarda hizmet etmesini sağlamak lazım. Bu vesileyle biz de burada emniyetimize yeni bir bina kazandıralım dedik. Çok da güzel oldu yeni binaya taşınması. Merkez karakol binasını taşımakla taşındığı yere de Giresun'a yaraşır emniyet binasını da iki sene içinde kurmuş olacağız. Özel idaremizin imkanlarıyla yapılan bu şekle gelen sosyal hizmetlere ait olan binamız 10 sene yetecek bir durumda. Güzel ve başarılı görevlerde bu binayı kullansınlar diyorum" dedi.

Konuşmanın ardından İl Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binasının açılış kurdelesi Vali Şahin, Tuğgeneral Hacı Abdullah, Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu,Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa şahin tarafından kesildi.

Daha sonra vali şahin ve beraberindekiler yeni hizmet binasını gezerek tören sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dursun Ali Şahin Orhan Kurt Giresun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title