Haberler

Gkv'liler Uzay Bilimlerine Merak Saldı

Abone Ol

GKV Özel Okulları öğrencileri, Gezegenevini ziyaret ederek uzay ve uzay çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

GKV Özel Okulları öğrencileri, Gezegenevini ziyaret ederek uzay ve uzay çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Bilimsel çalışmalar ışığında akademik çalışmalarını sürdüren GKV'lilerin çeşitli bilim merkezlerine gezi ve ziyaretleri sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Asım Güzelbey'e Gezegeneviyle ilgili teşekkür eden öğrenciler, "Modern ve çağdaş bir Gaziantep için gecesini gündüzüne katarak çalışan Başkan Güzelbey ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" dediler.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 2. Kademe öğrencileri bilimsel etkinlikler çerçevesinde Gezegenevi ve Bilim Merkezi'ne gezi düzenleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Türkiye'nin en büyük gezegen evi olan Planetaryum'da öğrenciler, özel tasarlanmış üç boyutlu sinema salonunda dünya, uzay ve gezegenler hakkında oldukça ilgi çekici bir gösteri izlerken merak ettikleri konularla ilgili sorularını uzmanlara yönelterek son dönemlerde yapılan uzay çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

GKV'liler bu bilim merkezinde bilim adamlarının yapmış olduğu deneyleri öğretmenleri eşliğinde birebir yapma fırsatı buldukları için yaparak yaşayarak öğrenmenin farklılığını da bir kez daha fark ettiler.

Gezegenevi ziyareti sırasında Isaac Newton'un hayatını ve buluşlarını küçük bir tiyatro oyunuyla da izleyen öğrenciler, Planetaryum'u daha önce bu kadar büyük bir keyifle gezmediklerini belirterek, Gaziantep'e böyle büyük bir hizmet gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Asım Güzelbey'e teşekkür ettiler. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Asım Güzelbey Gaziantep Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title