Haberler

Goalball Milli Takımı Kamp İçin Erzurum'u Seçti

Güncelleme:
Abone Ol

Görme Engelliler Goalball Milli Takımı, Erzurum'da yoğun bir tempoda kamp yapıyor.

Görme Engelliler Goalball Milli Takımı, Erzurum'da yoğun bir tempoda kamp yapıyor. Teknik Patron Gökhan İnce, Erzurum kampının mükemmel geçtiğini söyledi.

Görme Engelliler Goalball Milli takımı da kamp için Erzurum'u seçti. kampta bulunan Görme Engelliler Goalball Milli takımı, idmanların temposunu her geçen gün artırıyor. Erzurum kampının mükemmel bir ortamda geçtiğine işaret eden Görme Engelliler Goalball Milli takımı Teknik Direktörü Gökhan İnce ve genç antrenör Haluk Bayrakçı yönetimde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Palandöken Kayak Eğitim Kamp Merkezi'nde bulunan milli sporcular, Erzurum kampından tüm rakiplere gözdağı verdi. Görme Engelliler Goalball Milli Takımı teknik ve taktik idmanlarını Erzurum Kazım Karabekir Spor Salonu'nda yapıyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ın tesislerin kapılarını kendilerini açması sonucu iyi bir çalışma ortama bulduklarını ve bu çalışma ortamında kampı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirten Görme Engelliler Goalball Milli Takımı Teknik Patronu Gökhan İnce, Londra 2012 Paralimpik Oyunları'nda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiklerinin altını çizerek, takım halinde olimpiyat üçüncüsü olmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Kadroda birbirinden yetenekli sporcuların bulunduğuna işaret eden tecrübeli çalıştırıcı, "Şu anda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Palandöken Kayak Merkezi'ndeki Kamp Eğitim Merkezi'nde konaklıyoruz, teknik taktik idmanlarımızı Erzurum Spor Salonu'nda yapıyoruz. Oyuncularımızın performansından memnunuz" dedi. Görme Engelliler Goalball Milli takımı Kamp Müdürü İsrafil Bayrakçı ise Görme Engelliler Federasyonu olarak Erzurum'da yaptıkları kampta kendilerine destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'a teşekkür ederek, kampın güzel geçtiğini söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Palandöken Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title