Haberler

Gölbaşı Belediyespor'da Hedef 3. Lig

Abone Ol

Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Ersin Pehlivan, takımda hedefleri belirlediklerini ifade ederek, "Başkan, yönetim ve futbolcular olarak kenetlendik; hedefimiz Türkiye 3.Lig'ine yükselmek" dedi.

Gölbaşı Belediye spor Kulüp Başkanı Ersin Pehlivan, takımda hedefleri belirlediklerini ifade ederek, "Başkan, yönetim ve futbolcular olarak kenetlendik; hedefimiz Türkiye 3. Lig'ine yükselmek" dedi. Başkan Pehlivan, bu inançla sezona başlayacaklarını ifade ederek Gölbaşılı futbolseverleri takıma destek olmaya çağırdı.

Gölbaşı Belediye spor Başkanı Ersin Pehlivan, yöneticilerle birlikte yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Yeni sezon öncesi hazırlıklarımızı tamamladık. Geride bıraktığımız sezonda Gölbaşı Belediye spor tarihinde görülmemiş bir başarıya imza atarak BAL Ligi'ne yükseldi. Burada özellikle eski yöneticilerimize de teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız sayın Yakup Odabaşı'nın desteği bizlere bu yolda güven veriyor. Gölbaşımız marka bir şehir olacaksa, spor kulüpleri de bu markaya katkı sağlayacak ve gelişecektir. Gölbaşı Belediyespor'u başarıya ulaştırdık ve BAL Ligi'nde de başarıya ulaştıracağımıza inanıyorum. Ancak başarı için taraftarımızın desteğine büyük ihtiyacımız olacak. Taraftarlarımız Gölbaşı Belediyespor'u yalnız bırakmasınlar."

Gölbaşı Belediyespor Başkanı Ersin Pehlivan, takıma 12 yeni transfer yapıldığını da belirterek, transferdeki başarılarının birçok kulübü kıskandırdığını ifade etti. Başkan Ersin Pehlivan, BAL Ligi'nde ilk sezon da olsa şampiyonluk parolası ile yola çıkacaklarını belirterek Ostimspor'dan kaleci Fahri Bağlı, Erganispor'dan kaleci Burak Göçgün, Somaspor'dan stoper Adem Baygül, Bağlumspor'dan stoper Mustafa Ruher, Ankaragücü'nden Koray Ünlütürk, ortasahaya Bismil Belediyespor'dan Kerim Konur ve Erganispor'dan Medet Aylar, forvet hattına ise Sincan Belediyespor'dan Osman Uğurlu, Adliyespor'dan Murat Şahin, Ankaragücü'nden Anıl Köktürk, Sincan Belediyespor'dan Mustafa Acar ve Altındağspor'dan Emrah Ay'ı transfer ettiklerini açıkladı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölbaşı Belediyespor Ersin Pehlivan Erganispor Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title