Haberler

Gönen Tayfunspor, Şampiyonluğu Garantiledi

Abone Ol

Balıkesir Marmara 1. Amatör Lig’de maçların bitmesine 2 hafta kala, Gönen temsilcisi Tayfunspor, en yakın rakibinden 9 puan önde ve 35 puan ile şampiyonluğu garantiledi.

Balıkesir Marmara 1. Amatör Lig'de maçların bitmesine 2 hafta kala, Gönen temsilcisi Tayfun spor, en yakın rakibinden 9 puan önde ve 35 puan ile şampiyonluğu garantiledi.

Deplasmanda, Bandırma Çelik spor'u 7-4 mağlup eden Tayfun spor'un gollerini Erhan (3), Serdar (1), Özgür (1), Samet (1), Seyhan (1) attı. Tayfun spor, 14 karşılaşmada 11 galibiyet, 2 Beraberlik, 1 Mağlubiyet ile 35 puan toplayarak maçların bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Tayfun spor Antrenörü İbrahim Turan, "Sezonu şampiyonluk parolası ile açtık. Takımda tecrübeli futbolcular var onların yanına genç kardeşlerimize de kadroda yer verdik. Çok çalıştık. Açılışta taraftarımıza verdiğimiz şampiyonluk sözünü, onlarında destekleri ile ligin bitimine 2 hafta kala ilan ettik. Balıkesir'de şampiyonluğu ilk defa vermenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki sezon Süper ligde Gönen' i Tayfun spor olarak taraftarlarımızın da desteği ile en iyi şekilde temsil edeceğiz. Şampiyonluk Tayfunspor camiasına ve Gönen'e hayırlı olsun" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çelikspor Bandırma Gönen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title