Haberler

Gönül Adamından Başkan Tartan'a Mektup

Abone Ol

82 yaşındaki İsmail Uslu, Konak Belediye Başkanı Dr.

82 yaşındaki İsmail Uslu, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a yazdığı mektupla herkesi duygulandırdı. Karantina'daki evinde yaşayan İsmail Uslu, sağlık kontrolleri için gittiği Ayşe Mayda Karantina Aile Sağlık Merkezi'nin bahçesinin düzenlenmesi hakkında Konak Belediyesi'ne başvuruda bulundu. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hemen ilgilendiği bahçeden çok memnun kalan İsmail Uslu, düşüncelerini ve duygularını kağıda döktü. Gönül adamı İsmail Amca mektubunda şunları yazdı: "Mahallemizin her sokağında belediye hizmetleri yerine getiriliyor. Noksanlıklar ikmal ediliyor. 211 Sokak'taki Ayşe Mayda Karantina Aile Sağlık Merkezi'nin küçük bahçesinin bakımı ve yağlı boya işleri bitirildi. Cennetten bir köşe haline gelen bu bahçede dinlenen, nefes alan vatandaşlar ve çalışanlar sizi teşekkür ve minnetle anıyor"

İsmail Uslu, "Konak Belediyesi ile vatandaş arasında bir sevgi-saygı köprüsü kuran değerli Başkanım" diyerek başladığı mektubunda belediyenin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Konak Yayınlarından çıkan 'Dost Konak' adlı kitabı, Dr. Hakan Tartan imzalı olarak arşivinde saklamak istediğini ekledi. İnsanların sanal ortamda iletişim kurduğu günümüzde, yazdığı sıcacık mektupla belediye çalışanlarını duygulandıran İsmail Amca'nın ricasını Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan kırmadı. İmzalı kitabına kavuşan İsmail Amca tarifsiz bir mutluluk yaşadığını söyleyerek "Ben yıllardır bu bölgede oturuyorum. İlk defa bir başkanın burayı ziyaret ettiğini görüyorum. Güler yüzü, mütevazılığı, saygıdeğerliği ile takdire değer bir insan. Değerli Başkanımız Sayın Dr. Hakan Tartan'ı hayırlı dualarla, teşekkürle her gün anıyoruz" dedi. Konak Belediyesi ile ilgili haberleri gazetelerden keserek bir arşiv oluşturan İsmail Amca, yine gazetelerden takip ettiği Konkart için de ilk başvuranlardan oldu. Belediye'nin hizmetlerinin, etkinliklerinin sıkı takipçisi olan İsmail Uslu'ya Dost Konak kitabını imzalayan Başkan Tartan, "Yerel yönetimlerin üzerine düşen rutin görevlerin ötesinde eğitim, sağlık, kültür sanat gibi alanlarda da İzmirlinin yaşam kalitesini arttırmaya çalışıyoruz. Geri dönüşünde gördüğümüz sevgi, aldığımız dualar bizim için en büyük mutluluk. İsmail Amca'nın yazdığı mektupla bir kez daha ortaya çıkan İzmirlilerin duyarlılığı, sevgisi ve vefa bizi hayran bıraktı" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tartan İsmail Uslu Yerel Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title