Haberler

Gsim'den Amatör Spor Haftası Etkinliği

Abone Ol

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 30 Eylül ile 6 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası nedeniyle yürüyüş düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 30 Eylül ile 6 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası nedeniyle yürüyüş düzenlendi.

Kapaklı Pasajı önünde başlayan yürüyüşe; Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Şanlıurfa Şube Başkanı Bahattin Canbeyli, Halk Sağlığı Müdürü Osman Koyuncu ile çok sayıda genç katıldı.

Kültür ve Turizm Müdürlüğü önünde noktalana yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, "Amatör Spor Haftası startını Şanlıurfa Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Şanlıurfa Askf Şube Başkanlığı ile birlikte yoğun bir genç kitlenin katılımı ile başladık. Şanlıurfa'nın dört bir yanında amatör sporcuların kullanımı için spor tesisleri yaptırdık. Bu spor tesisleşmesiyle birlikte Şanlıurfa'da spor kültürünün, spor bilincinin gelişmesine çok ciddi katkı sunacaktır. Bu tesisleşmede emeği geçen başta Sayın Bakanımız olmak üzere Milletvekillerimize, Sayın Valimize ve İl Genel Sekreterimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title