Haberler

Gto'da Türkiye ve Dünyadaki Ekonomik Gelişmeler Konuşuldu

Abone Ol

Ünlü ekonomist Prof.Dr.Emre Alkin, Türkiye ve dünyadaki son ekonomik gelişmelerin Gaziantep ekonomisine etkilerini Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından düzenlenen konferansta değerlendirdi.
GTO tarafından Ekonomist Prof.Dr.Emre Alkin,...

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin, Türkiye ve dünyadaki son ekonomik gelişmelerin Gaziantep ekonomisine etkilerini Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından düzenlenen konferansta değerlendirdi.

GTO tarafından Ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin, 'Türkiye ve Dünya'daki Ekonomik Gelişmeler ve Gaziantep' konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Konferansa Gaziantep Vali Yardımcısı Adil Nas, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GTO Başkanı Eyyüp Bartık, iş adamları, GTO personelleri ve üniversite öğrencileri katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan GTO Başkanı Eyyüp Bartık, krizi yaşamadan önce tedbirler alınması gerektiğini belirterek, "Krizin habercisi verilerle kriz olmadan önce nasıl değerlendirilir, toplanılır bu verileri kendi içimizde değerlendirmeliyiz. Bundan bütün ülkeler ders çıkardı. Biz tabi krizi fazla yaşadığımız için en çok dersi biz çıkarmıştık. Bir kriz yaşanacaksa bu krizi üyelerimizden önce biz fark etmeliyiz. Problemler göstermeliyiz. Olarda kendi pozisyonlarını almaları gerektiğini düşünüyorum. Öngörü ile ilgili neler yapabiliriz. Bunları da böyle değerlendireceğiz. Biz de Oda olarak bunları size anlatıp pozisyonunuzu ona göre almanızı sağlayacağız. Tabi ekonomik kriz olduğunda tedbir alalım demek olmuyor. Bu tedbiri önceden almak gerekiyor" dedi.

Yapılan açıklamalar sonrası ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin, Türkiye ve Dünya'daki Ekonomik Gelişmelerle ilgili değerlendirmede bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Odası Emre Alkin Adil Nas Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title