Haberler

Hakkari'de Selahattin Eyyubi Havalimanı'nda ILS Cihazı Kurulumu Başladı

Güncelleme:
Abone Ol

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bulunan Selahattin Eyyubi Havalimanı'nda ILS (Aletli İniş Sistemi) cihazının kurulumu için çalışmalara başlandı. İnanlı Mahallesi'nde 170 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan cihaz için perde duvar örülecek ve inşaat süreci kasım ayına kadar tamamlanması hedefleniyor. ILS cihazının kurulumuyla kış aylarında uçak seferlerinde aksama yaşanmayacak ve uçaklar rahat bir şekilde iniş kalkış yapabilecek.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Selahattin Eyyubi Havalimanında ILS(Aletli İniş Sistemi) cihazının kurulumu için çalışmalara başlandı.

İnanlı Mahallesi'nde 170 dönüm arazi üzerinde kurulacak cihaz için 2 bin metre perde duvar örülecek. 170 dönüm alan üzerinde çalışmalara başlayan firma yetkilileri, inşaat sürecini kasım ayına kadar bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. ILS cihazının kurulumuyla kış aylarında uçak seferlerinde aksama yaşanmaması, uçakların rahat bir şekilde iniş kalkış yapması sağlanacak. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Teknoloji Havacılık Yüksekova hakkari Güncel İnşaat Ulaşım Yerel Ulaşım Havacılık Yerel Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title