Haberler

Halk Eğitim'den Yıl Sonu Sergisi

Abone Ol

Balıkesir’in Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Yassıçalı Mahallesi’nde bir yıldır faaliyetlerini sürdüren giyim kursunun yılsonu sergisi, Kaymakam Abdulhamit Erguvan ve Belediye Başkanı Kamil Saka’nın katılımı ile açıldı.

Balıkesir'in Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Yassıçalı Mahallesi'nde bir yıldır faaliyetlerini sürdüren giyim kursunun yılsonu sergisi, Kaymakam Abdulhamit Erguvan ve Belediye Başkanı Kamil Saka'nın katılımı ile açıldı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçenin çeşitli yerlerinde faaliyet gösteren kursların yılsonu sergileri sırası ile açılmaya devam ediyor. Yassıçalı Mahallesi'nde Aysel Akbaş'ın eğitmenliğini yaptığı ve toplam 13 kişinin katıldığı üst giyim kursunun yılsonu sergisinin açılışına Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit Belediye Meclis Üyesi Fatma Özgirgin, ev sahibi Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Damar, kursiyerler ve aileleri katıldı. Merkez Müdürü İsmail Damar, "Varlık sebebimiz olan insanımızın bilgi toplumu haline gelebilmesi, yaşam kalitesinin yükselebilmesi amacıyla eğitim etkinliklerimizin yanı sıra kurs dışı sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında planladığımız ve kursiyerlerimizin öğrenme ürünlerinin sergilendiği yılsonu sergilerini açmaya devam ediyoruz. Bugün Yassıçalı Mahallesi'nde ki sergi açılışımıza katıldığı için başta ilçe Kaymakamımız Sayın Abdulhamit Erguvan'a, her zaman işbirliği yaptığımız Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saka'ya, kursiyerlerimize tüm katılımcılara teşekkür ederim" dedi.

Kaymakam Abdulhamit Erguvan da, Yassıçalı Mahallesi'ne bugüne kadar hiç kaymakam gelmediğini duyduğunu, bu yüzden sergi daveti gelince özellikle katılmayı arzu ettiğini belirterek, "İlçemizin her noktası, her köşesi bizler için önemlidir. Her zaman sizlerle olamaya, sorunlarınızı dinlemeye hazırız" dedi.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka da, yaptığı konuşmada, Yassıçalı Mahallesi'nin nüfus olarak küçük bir mahalle olmasına karşın bu tür kurslara düzenli bir şekilde katılım olması nedeniyle kursiyerleri ve eğitmenlerini kutladı, "El emeği göz nuru ürünleri üreten kadınlarımızı kutluyorum. Bu ürünlerin aile bütçenize katkı sağlaması için belediye olarak satış yeri hazırlayacağımızın müjdesini şimdiden verebilirim" dedi. Kursiyerlere belgelerinin verilmesinden sonra serginin açılışı Kaymakam Erguvan ve Başkan Saka, Saka'nın eşi Günseli Saka tarafından yapıldı. Serginin bir hafta boyunca açık kalacağı ifade edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Kamil Saka Balıkesir Edremit Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title