Haberler

Harran'da Kaçak Elektrik Sorunu Masaya Yatırıldı

Abone Ol

ŞANLIURFA (İHA) – Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde kaçak elektrik sorunları masaya yatırıldı.

ŞANLIURFA (İHA) – Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde kaçak elektrik sorunları masaya yatırıldı. Harran ilçesine bağlı Meydankapı Karakolu'nda düzlenen toplantıya; Harran İlçe Kaymakamı Muhammet Selami Yazıcı, Jandarma Garnizon Komutanı Yusuf Alper Öztürk, Meydankapı Karakol Komutanı Bahadır Karadeniz, Dedaş Şube Şefi Recai Hazar ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda konuşan Harran İlçe Kaymakamı Muhammet Selami Yazıcı, "Bizim Harran Şube Şefliğimizin ve İl Müdürlüğü'nün talebi ile böyle bir toplantı gerçekleştirdik. Burada Şube Şefimiz Recai Hazar, siz muhtarlarımıza Dedaş'ın yapmış olduğu kampanyalar ve ödemeler konusunda bilgiler verdi. Vatandaşlarımıza siz muhtarlar üzerinden kaçak elektriğin kullanımının yanlış olduğu aktarılacaktır. Sizlere gerekli süre verildikten sonra vatandaşlar gerekli adımı atmazsa şirket gereğini yapacak ve biz devlet olarak güvenliği sağlayacağız" dedi.

Harran Dedaş Şube Şefi Recai Hazar ise muhtarların vatandaşı bilgilendirmesi gerektiğini belirterek, "Vatandaşın borcunu ödemesi gerektiğini veya vatandaş gelsin ödeme kolaylığı sağlayalım. Vatandaş ödeme yaparsa biz daha fazla hizmet götüreceğiz" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title