Haberler

Havza Tso'dan Yüksekokula Ziyaret

Abone Ol

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Havza Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Havza Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti.

Havza TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar, Meclis Başkanı Mustafa Başaran, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri OMÜ Havza Meslek Yüksekokulu Sekreteri Rasim Aydın ile bir süre görüştü.

Aydın, Acar ile beraberindekilere okulun mevcut durumu, öğrenci sayısı ve okulda yapılan yenilikler hakkında bilgiler verdi.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar OMÜ Havza Meslek Yüksekokulu'nun ilçe için çok önemli olduğunu belirterek, "Havza Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yüksekokulumuzun yanındayız. Okulumuzun her zaman bir adım önde olması için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Havzalılar olarak bizim gönlümüz Havza'ya bir fakülte kazandırmak. Sivil toplum kuruluşu olarak bu konuda üzerimize düşeni de yapmaya hazırız. Okulumuz ve ilçemizi geliştirmek için okul idaremiz ile her zaman işbirliğine açığız" dedi.

Havza TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar, Meclis Başkanı Mustafa Başaran ve beraberindekiler daha sonra diğer öğretim görevlileri ile görüşerek okul binası, derslikler ve laboratuvarlarda incelemelerde bulunarak bilgi aldı. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title