Haberler

Hayırseverler Ömer Rüzgar Bebeğin Dramına Seyirci Kalmadı

Abone Ol

Kimse Yok Mu? Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu, maddi imkansızlıklardan dolayı ailesinin ilaç ve tedavi giderlerini karşılayamayan doğuştan kalbi delik Ömer Rüzgar bebek için harekete geçtiklerini ve yardımların dernek bünyesinde organize edileceğini söyledi.

Kimse Yok mu? Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu, maddi imkansızlıklardan dolayı ailesinin ilaç ve tedavi giderlerini karşılayamayan doğuştan kalbi delik Ömer Rüzgar bebek için harekete geçtiklerini ve yardımların dernek bünyesinde organize edileceğini söyledi.

Doğuştan kalbi delik olan ve ilaçları temin edilememesi halinde ölüm tehlikesi bulunan 10 aylık Ömer Rüzgar Taşköprü için Afyonkarahisarlı hayırseverlerin seferber olduğu bildirildi. Ömer Rüzgar'ın dramına yakından tanık olduklarını ve aileye yardım için hayırseverleirn elin uzattığını dile getiren Kimse Yok mu? Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu, "Ailemiz daha önceden de derneğimize kayıtlı ve yardım alan ailelerin arasındaydı. Ailenin sağlık ve tüm giderlerini karşılamak için bizde çalışma başlatmıştık. Ama bebeğimizin sağlık giderleri fazla olmasından dolayı yetiştiremiyorduk. Ömer Rüzgar bebek ile ilgili basında çıkan haberlerin ardından adeta yardımseverlerimiz seferber oldu. Biz ailemizin adına bir banka hesabı açacağız ve gelen yardımları makbuzlar karşılığında ailemize vereceğiz. İnşallah gelen yardımlar ile Ömer Rüzgar bebeğimiz hayata daha fazla bağlanacak" diye konuştu.

Öte yandan doktorlar, kalp ameliyatı için 2 yaşına kadar beklemesi gerektiğini söylediği Ömer Rüzgar bebeğin, bu süreye kadar ilaçlarını düzenli olarak kullanması gerektiğini belirtmişlerdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çobanoğlu Taşköprü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title